Corporate Login Waarom rechtstreeks boeken ? Ik heb een kortingscode
Home Martin's All Suites Dinning

B' Comme

B' Comme

Het trefpunt voor fijnproevers in Louvain-la-Neuve
Martin’s Louvain-la-Neuve en Martin’s All Suites nodigen u uit voor een culinaire ontdekkingsreis. Rond de uitgebreide gemeenschappelijke keuken die resoluut gezonde en smakelijke gerechten serveert, vindt u een restaurant, een wine bar, een brasserie, streetfood, een workshop/degustatieruimte… Dompel u onder in deze unieke smaakbelevenis in Louvain-La-Neuve, in een verzorgde designomgeving, zowel binnen als op de terassen.

Evenementen bij B'Comme
Meerdere evenementen zijn het hele jaar door bij B'Comme & Di'Vino georganiseerd.

Table du Chef :
19/11 : Azië
Piano avond op zaterdag :
17/10 : Silva
24/10 : Maxime Siroul
31/10 : Emren Jezed
07/11 : Maxime Siroul
14/11 : Silva
21/11 : Emren Jezed
28/11 : Maxime Siroul
05/12 : Silva
12/12 : Emren Jezed
19/12 : Silva

09/01/21 : Emren Jezed
16/01/21 : Maxime Siroul
23/01/21 : Silva
30/01/21 : Maxime Siroul


Wijnproeving:
29/10 : België
26/11: Sicilië en Piëmont

Concerten "Bulles Musicales":
01/10 : Chance
12/11 : Barnill Brothers

B’ Comme, Belgische Brasserie

B’ Comme is een brasserie waar met artisanale of biologische producten uit de korte keten wordt gewerkt en Belgische specialiteiten een nieuwe invulling krijgen. Het ideale adres voor een verrukkelijk moment met vrienden of collega's in de unieke sfeer van Martin’s Louvain-la-Neuve.

Producten van hier

B’ Comme is niet zomaar een brasserie. De voor 100% zelf bereide gerechten op de kaart bieden het beste uit de Belgische keuken, waarbij met streekproducten uit de korte keten wordt gewerkt. De brasserie werkt rechtstreeks samen met Belgische producenten die de biodiversiteit beschermen via artisanale of biologische productiemethoden met respect voor mens, dier en planeet.
Fondue met Brugge Oud & Chimay bleu, Blackwell van op hooi gerookt kalfsvlees, de authentieke Luikse salade, waterzooi van tong en kreeft alla tartufata … De kaart biedt tal van gerechten die traditie en creativiteit met elkaar combineren. Bovendien worden ook kinderen en mensen met allergieën op hun wenken bediend. 

B’ Comme is te vinden in het verlengde van de Aula, tussen de Grand-Place en het Meer. Het is de ideale plek voor een zakenlunch of een gastronomische pauze na een namiddag winkelplezier, voor een voorstelling of gewoon omdat u er zin in heeft.

Olivier Grégoire

Passie op uw bord

Olivier Grégoire is een purist met een onvoorwaardelijke liefde voor verse, natuurlijke producten en zorgvuldige bereidingswijzen met respect voor de authentieke smaak.

Zijn volledige verhaal